Ce face un wedding planner și cu ce te poate ajuta în ziua nunții?

Vezi și Agenda Miresei.

Nunta este unul dintre cele mai importante și mai fericite evenimente din viața unui cuplu. Cu toate acestea, poate deveni cu ușurință unul dintre cele mai stresante. 

Din acest motiv, cuplurile apelează la un wedding planner pentru a-i ajuta cu planificarea, organizarea și gestionarea nunții lor. 

Un organizator de evenimente va începe, de obicei cu o consultație, pentru a înțelege nevoile, viziunea, așteptările și dorințele viitorilor soți. 

Un wedding planner va întreba, de asemenea, care este bugetul cuplului și, pe baza acestuia, va explica ce servicii se pot aștepta să primească pentru suma respectivă.

Planificatorul de nunți va prezenta cuplului un contract pentru serviciile sale, subliniind în detaliu ceea ce se poate aștepta să primească. 

  • Se conduce de un plan al nunții agreat cu cuplul de miri; 
  • Gestionează eficient bugetul mirilor; 
  • Are nenumărate contacte pentru diferiți furnizori; 
  • Poate ajuta cu tot ceea ce implică realizarea unei zile minunate: de la alegerea rochiei de mireasă, la organizarea petrecerilor de burlaci, la realizarea conceptului de nuntă, stabilirea meniului, alegerea formației, a decorului, rezervarea camerelor de hotel, transportului și până la supravegherea desfășurării petrecerii; un profesionist poate obține prețuri reduse de la furnizori; 
  • Este prezent în ziua nunții la toate etapele acesteia și se îngrijește ca totul să decurgă perfect, pentru ca mirii și nuntașii să petreacă relaxați în ziua nunții; 
  • Are grijă ca evenimentul să fie personalizat pentru fiecare cuplu; 
  • Este un sprijin moral pe întreg parcursul planificării nunții și în special în ziua cea mare; 
  • Economisește timpul prețios și resursele mirilor datorită experienței și contactelor sale; 
  • Se asigură că nici un detaliu nu este uitat.

Cum alegi un wedding planner potrivit?

Multe cupluri apelează la prieteni sau la membrii familiei să planifice și să coordoneze pentru ei nunta, dar întotdeauna există întrebarea: „Chiar vrei ca cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei să umble și să se învârtă de colo-colo în ziua voastră cea mare, incapabili să sărbătorească și să se bucure de ea cu voi?

Probabil că nu, acesta este un moment uriaș din viața ta pe care vrei ca cei mai apropiați prieteni și familia ta să-l sărbătorească pe deplin, alături de tine!

Atunci când alegi un organizator de nunți, ar trebui să te simți complet confortabil în preajma lui. Dacă consideri că nu poți pune întrebări în mod confortabil sau dacă persoana nu este încrezătoare și sigură, atunci ar trebui să cauți în altă parte.

Este important ca între tine și planificatorul tău de nunți să existe o chimie și o conexiune, astfel încât să te simți complet relaxată în timpul procesului de planificare, precum și în timpul nunții!

Ai nevoie de un wedding planner priceput pentru nunta ta ca tu să trăiești cele mai frumoase momente din viața ta fără griji și fără stres.

Dina Malic - Event Planner

Dina Malic are peste 15 ani de experiență în organizarea evenimentelor.
Ghidez miresele să-și organizeze nunta pas cu pas, fără stres, întârzieri sau momente neplăcute, după scenariul și bugetul aprobat.

Ghid de organizare nuntă pas cu pas

Află cum să organizezi nunta fără stres și să economisești de la 1000€

Organizarea nunții poate fi stresantă dacă nu ai un plan. Descarcă ghidul și obține un plan de acțiuni concrete care te ajută să organizezi nunta la care visezi

>